Om oss

Vi som arbetar på Norrskenskliniken – OMI Nordmaling AB, har utbildning inom Klinisk Ortopedisk medicin /OMI och McKenzie/Mekanisk Diagnostik & Terapi (MDT) som en grund, vi har även Examen inom Ultraljudsdiagnostik. 

Vidare har vi utbildning inom:
Medicinsk Laserterapi
Stötvågsterapi

Massageterapi,
OMT
(steg 1),
Träningsterapi .

 • Peter Löfgren

  leg sjukgymnast och delägare i Norrskenskliniken – Ortopedisk Medicin I Nordmaling AB.  Han har sin bakgrund som massageterapeut. Har genomgått utbildningssystemet inom Ortopedisk Medicin/OMI och är särskilt intresserad av fotens problem och hur vi kan återfå vår funktion i fötterna.


OMI basic
Ultraljudsdiagnostik, examen
Laserterapi
Stötvågsterapi
OMT (steg 1),

Massageterapeut, Svenska Hälsoteamet
Träningsterapi

– Han är också den som är ledare för Rygg gympan som är en cirkelträning som vi haft i flera år och håller även träningsgrupp för artrosträning.

 • Pernilla Nylander 

  leg Fysioterapeut Pernilla Nylander är nytillskottet på kliniken (sept 2018), då hon tog över efter Anders Bergström.

 • Pernilla arbetade tidigare på Umeå Fot & Fysio. Har genomgång McKenzie A-kurs (Ländryggsproblematik) och har också fått internutbildning på kliniken inom stora delar av det ortopedmedicinska systemet (OMI)
 • Pernilla brinner för rörelse och har ansvar för bl.a. vattengympan
 • Sandra Westermark

  – är sjukgymnastassistent hos oss och är den person som du får prata med när du ringer till oss. Hon sköter även städningen och andra administrativa uppgifter.

 • Sandra är delägare, med sin man Jens, i Victory Gym där hon har olika träningsgrupper så som yoga och spinning m.m..

Lämna ett svar